Zakelijk

Overwerkmaaltijd/catering

Mocht u thuis of op het bedrijf een gezellig avondje willen organiseren, dan kunt u het door ons laten verzorgen. Van het eten tot en met het meubilair. Van een heerlijke schaal met hapjes tot uw uitgebreide koud warm buffet. Informeer naar onze mogelijkheden.

Moet u als bedrijf overwerken en wilt u uw medewerkers een goede, voedzame maaltijd vooretten, dan kunnen wij speciale overwerkmaaltijden voor u verzorgen. Deze worden in een warmhoudbak aangeboden. Wij werken met een vaste maaltijd per dag (vlees, groente, aardappelen) en deze wordt geserveerd met een bakje sla/rauwkost en kan uitgebreid worden met een toetje en/of een flesje drinken. Dit moet u wel voor 13.00u aan ons doorgeven, zodat wij op tijd het eten kunnen bereiden. Moet u ineens overwerken, dan kunt u ook op korte termijn een maaltijd bestellen, maar dan even in overleg met de kok wat er op dat moment mogelijk is.
In overleg worden de maaltijden bij u gebracht of komt u het zelf bij ons afhalen.


Vergadering

Bent u op zoek naar een ruimte voor uw vergadering? Een gedeelte van ons eetcafé kan afgesloten worden voor uw vergadering. Afhankelijk van de opstelling van de zaal is er plaats voor maximaal 50 personen. U kunt uw vergadering combineren met een lunch, borrel of diner.


Hotel

Wij beschikken over vijf ruime hotelkamers. Deze kamers zijn bereikbaar via het eetcafé, waar tevens de receptie zich bevindt. Iedere hotelkamer beschikt over eigen badkamer met douche, airco, een tweepersoonsbed dat gesplitst kan worden naar twee eenpersoonsbedden, een zitje met tv, bureau, koffie/thee faciliteiten, minibar en wifi. Iedere kamer beschikt over een eigen terras met zitje.

De kamers zijn inclusief ontbijt wat op de kamer geserveerd wordt.

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid een compleet pakket aan te bieden van ontbijt, lunchpakket wat meegenomen kan worden en/of een daghap.

De hotelkamers zijn te boeken via de website of telefoonnummer 0527 – 203050.

Direct contact/reserveren 0527 - 203 050